Kurser för kropp & själ

Kreativa kurser som hjälper dig med din personliga utveckling.

Du är även välkommen att boka healing hos mig.

 

Healing kan aldrig ersätta medicinsk behandling, men kan fungera som ett komplement. Rådfråga din läkare.

Personlig Utveckling

Genom kreativ frigörande målning eller healing utgår vi där Du står just nu. Jag följer Dig genom hela processen och så länge Du känner att Du behöver det. 

Energetiskt arbete

Lär dig healing. Jag jobbar med höga frekvenser som passar in i vår tid just nu. Kursen ger dig insikt i healing och du kommer upptäcka din egen förmåga till healing och hur den ska användas. 

Energetisk healing

Detta är en heling som jag själv har utvecklat under åren och innehåller flera olika delar.

Kreativ frigörande målning

Om du hellre vill jobba med färg och pensel för att lösa upp blockeringar  och avsluta med en egen “må bra bild” är kreativ frigörande målning det du ska välja. Personlig utveckling med färg och form.

Sänk stressnivån i ditt liv
Frigör spänningar och lös energiblockeringar
Hitta kraften i ditt liv och dina dagliga situationer
Förbättra och stärka ditt självförtroende.
Utveckla kreativitet, minne och intuition.
Förbättra sömnen

Sänk stressnivån i ditt liv.
Frigör spänningar och lös energiblockeringar.
Hitta kraften i ditt liv och dina dagliga situationer.
Förbättra och stärka ditt självförtroende.
Utveckla kreativitet, minne och intuition.
Förbättra sömnen.

Personlig utveckling

Genom kreativ frigörande målning jobbar du med ditt undermedvetna, blockeringar  och känslor transformeras från det negativa till det positiva. Vi utgår därifrån du just nu står, inga förkunskaper behövs.

Healingkursen är en intensiv kurs för dig eller tillsammans med en vän / partner. Jag följer Dig genom hela processen och så länge Du känner att Du behöver det.

En intensiv kurs för dig själv eller tillsammans med en vän / partner. Redan efter första kursen kan du börja jobba med healing. Healingkursen kan även göras online, vi behöver inte ses fysiskt, det fungerar lika bra över nätet. Kursen avslutas med diplom.

healing
healing

Healing / energetiskt arbete

Du lär dig att ge healing till dig själv, andra, djur och natur. Du tränar dig att känna igen olika sorters energier och att göra energihöjande övningar. Vi arbetar med pendel, energetisk healing, guider och team. Du lär dig även Reiki, en enkel metod att lära sig healing där vi även arbetar med symboler. Det är en forntida healingmetod som återupptäcktes av en buddistisk munk i början av 19 hundra talet, den har inget med religös åskådning att göra. Reikin du lär dig är anpassad till våran tid och dagens frekvenser. Den är erkänd av skatteverket som friskvård och avdragsgill.

Änglar finns med och omfamnar dig!

 

Healing kan aldrig ersätta medicinsk behandling, men kan fungera som ett komplement, rådfråga alltid din läkare.

Energetisk healing

Detta är min egenutvecklade healing som innehåller:

 • Aura och chakran
 • Lokalisera och arbeta med pendel
 • Kroppens energicentrum och banor
 • Rening och skydd
 • Moderjord ”all is one”
 • Änglar
 • Distanshealing
 • Det vita ljuset
 • Healing med ärkeänglar och andra högre mästare
 • Meditation
 • Etik och moral gällande healing

Kursen avslutas med 3 intyg: Energetiskhealing, Reiki I och Reiki II
Tider enligt överenskommelse. Sammanlagt ca 7 – 9 timmar.

healing
healing

Frigörande målning

Vi målar av oss negativa känslor och går sedan över i det positiva, transformationsmålning. Dagarna avslutas med en egen meditativ ”må bra bild”. Målarduk och akrylfärger förvandlas spontant till spännande själsbilder.

Jag utgår från den enskilde individen, använder mig av mina egna erfarenheter inom måleri, kroppsligt och själsligt välmående och även metoder från min utbildning i EQ-painting som jag gick hos Bengt och Anita Persson. Vi transformerar gamla ”minnen” och frigöra blockerad energi på djupaste cellnivå och återvinner en naturlig närvaro, energi och medvetenhet. Själva metoden handlar om att måla av sig det som upplevs vara ” jobbigt/smärtsamt och/eller begränsande” , som ofta kan vara dolt i det undermedvetna, för att sedan i nästa fas transformera denna målning till målningens ”motsats”. Vår inre guide och vårt högre medvetande finns med under hela processen. Det är en kraftfull och naturligt terapeutisk process som väcker upp medvetenhet och insikter hos den som målar.