creative courses for soul & body

Jag erbjuder kreativa kurser för själ och kropp:

Kurs i healing

Lär dig healing- vi jobbar i små grupper med max 4 deltagare.

Kursen ger dig insikt i healing, du upptäcker din egen förmåga till healing och hur den kan användas. Du lär dig att ge healing till dig själv, andra, djur och natur. Du tränar dig att känna igen olika sorters energi och att göra energihöjande övningar.

Kursen avslutas med ett intyg.

Helgkurs from fredag eftermiddag tom söndag eftermiddag. Eller enligt överenskommelse.

Kreativ frigörande målning

Om du hellre vill jobba med färg och pensel för att lösa upp blockeringar  och avsluta med en egen “må bra bild” är kreativ frigörande målning det du ska välja.

Inga förkunskaper behövs.

Vi målar av oss negativa känslor och går sedan över i det positiva, transformationsmålning. Dagarna avslutas med en egen ”må bra bild”. Målarduk och akrylfärger förvandlas spontant till spännande själsbilder.

Jag utgår från den enskilde individen, använder mig av mina egna erfarenheter inom måleri, kroppsligt och själsligt välmående och även metoder från min utbildning i EQ-painting som jag gick hos Bengt och Anita Persson, (www.eq-painting.com). Vi transformerar gamla ”minnen” och frigöra blockerad energi på djupaste cellnivå och återvinner en naturlig närvaro, energi och medvetenhet. Själva metoden handlar om att måla av sig det som upplevs vara ” jobbigt/smärtsamt och/eller begränsande” för att sedan i nästa fas transformera denna målning till målningens ”motsats”. Vår inre guide och vårt högre medvetande finns med under hela processen. Det är en kraftfull och naturligt terapeutisk process som väcker upp medvetenhet och insikter hos den som målar.

Spontant och naturligt!

Jag erbjuder även kurser som är anpassade till den enskilde individen, då du är den enda deltagaren.

Är du intresserad så är du välkommen att höra av dig till mig.

info@artenergie.com

 

“änglar finns”, akryl på duk, B.F.J