creative courses for soul & body

Jag erbjuder kreativa kurser för själ och kropp:

Kurser

Personlig utveckling genom kreativ frigörande målning eller healing. Vi utgår där Du står just nu. Jag följer Dig genom hela processen och så länge Du känner att Du behöver det. Kan även göras som kurs och avslutas med diplom. En intensiv kurs för Dig som enda eller med en vän / partner som deltagare.

Healing

Lär dig healing. Jag jobbar med höga frekvenser som passar in i vår tid just nu. Kursen ger dig insikt i healing, du upptäcker din egen förmåga till healing och hur den kan användas. Du lär dig att ge healing till dig själv, andra, djur och natur. Du tränar dig att känna igen olika sorters energi och att göra energihöjande övningar.  Om du vill, lär du dig även grunderna i Reiki, vi arbetar med symboler, jobbar med energetisk healing och använder även pendel. Änglarna finns med och omfamnar dig.

Energetisk healing är min egen utvecklade healing och innehåller:

  • Aura och chakran
  • Lokalisera och arbeta med pendel
  • Kroppens energicentrum och banor
  • Rening och skydd
  • Moderjord ”all is one”
  • Änglar
  • Distanshealing
  • Healing med ärkeänglar och andra högre mästare
  • Meditation
  • Etik och moral gällande healing

Kursen avslutas med 3 intyg: Energetiskhealing, Reiki I och Reiki II

Tider enligt överenskommelse. Sammanlagt ca 8 timmar

Kreativ frigörande målning

Om du hellre vill jobba med färg och pensel för att lösa upp blockeringar  och avsluta med en egen “må bra bild” är kreativ frigörande målning det du ska välja. Personlig utveckling med färg och form.

Inga förkunskaper behövs.

Vi målar av oss negativa känslor och går sedan över i det positiva, transformationsmålning. Dagarna avslutas med en egen ”må bra bild”. Målarduk och akrylfärger förvandlas spontant till spännande själsbilder.

Jag utgår från den enskilde individen, använder mig av mina egna erfarenheter inom måleri, kroppsligt och själsligt välmående och även metoder från min utbildning i EQ-painting som jag gick hos Bengt och Anita Persson, (www.eq-painting.com). Vi transformerar gamla ”minnen” och frigöra blockerad energi på djupaste cellnivå och återvinner en naturlig närvaro, energi och medvetenhet. Själva metoden handlar om att måla av sig det som upplevs vara ” jobbigt/smärtsamt och/eller begränsande” för att sedan i nästa fas transformera denna målning till målningens ”motsats”. Vår inre guide och vårt högre medvetande finns med under hela processen. Det är en kraftfull och naturligt terapeutisk process som väcker upp medvetenhet och insikter hos den som målar.

Spontant och naturligt!

Är du intresserad så är du välkommen att höra av dig till mig.

info@artenergie.com

 

“änglar finns”