Britta F Johansson

Konstnär, kreatör & healing terapeut

Jag är född och uppvuxen i Lainio, Tornedalen. Människors välmående har en central plats i mitt liv. Genom min konst vill jag förmedla det positiva i livet, och jobbar även för att med olika tekniker ge stöd till självläkning. Jag har alltid älskat att måla, teckna och skapa i olika material och redan som 12 åring vann jag en teckningstävling. Målandet har funnits under hela mitt yrkesliv. Olika material får färg och form. Starka färger, kontraster och Tornedalens kultur präglar många av mina verk.

om birgitta

SIDAN KOMMER ATT UPPDATERAS! SOMMAREN KOMMER JAG ATT TILLBRINGA I UMEA o LAINIO

Mer om mig

 Jag har varit bosatt och yrkesverksam i Österrike, dit jag flyttade 1981. Sedan 2007 bor och arbetar jag i Sverige igen. NU HAR JAG STÄNGT MITT FÖRETAG I SVERIGE OCH ÄR NU BOSATT I ÖSTERRIKE IGEN.

Healing är ett naturligt inslag i mitt liv, redan som barn upplevde jag “kloka gummor och gubbar”. Mina egna upplevelser började i 7 års åldern, men först 1992 tog jag mitt kall på allvar och började lära mig olika healing tekniker. Jag har lång erfarenhet.

Utbildningar i kort:

 • Healingterapeut
 • Klassisk massage
 • Fotmassage
 • Reikimaster
 • Pranahealing
 • EQ-painting
 • Fritidspedagog
 • Vårdbiträde/basmedicin
 • Handels- och kontorsutbildning
 • PR, marknadsföring, E-commerce
 • Div kurser inom det sociala, konst och healing
om birgitta

Intyg

Certfierad healingterapeut och medlem i ActiWay friskvård för företag

Referenser

”En bra och intressant kurs där jag lärde mig mycket. Positivt även att du ger så mycket av dig själv och dina erfarenheter”

Monica

”En mycket bra och lärorik kurs.”

Oscar

“Danke liebe Britta, du bist eine wunderbare Heilerin und Begleiterin auf dem Weg des Herzens. Durch die Erfahrung der transformativen Malarbeit, konnte ich mich meinem wahren Wesen ein Stückchen mehr erinnern. Deine Heilarbeit, ob in der persönlichen Begegnung oder auf viele tausend Kilometer Entfernung, ist so wohltuend und wirksam und eine wunderbare Möglichkeit der persönlichen Heilerfahrung. Alles Liebe!“

Sigrid

”En rofylld kurs med värme och jag uppskattade den positiva kontakten med dig. Trodde aldrig att jag skulle känna så mycket healing som jag gör, att det funkar.”

Linda

”En väldigt bra och intressant kurs, allt har bara varit positivt.”

Malin

”Britta cant thank you enough, you are a remarkable women! With so many gifts! Im so happy I have start my spiritual journey with you and I learn from you along the way. You are such an inspiration. Thank you!”

Jordana

Titta gärna in på min dotters hemsida

gabi set

Hon är smyckesdesigner och tillverkar vackra kreativa smycken. Det är inte bara fina accessoarer utan de är små unika konstverk med en historia i bagaget. 

Det finns möjlighet att beställa personliga smycken som berättar din historia. 

Kontakta mig

Favicon