Art & Crafts

I slutet av 80:talet började jag ställa ut min konst i Österrike. Jag har haft ett flertal utställningar i Tyskland, Frankrike och även här hemma i Sverige. Sedan 2011 har jag ett sommargalleri i Lainio, Tornedalen.

om birgitta

Min konst

Konsten ligger i djupet hos konstnären. Konst kan inte förklaras utan var och en för sig tar emot och interpreterar. Ur min källa, ur min själ flyter energin och blir konst. För mig har konst inga gränser, så länge konstnären släpper uppriktigheten fri.

Konsten föds ur det tysta och sörjer för en inre balans och den är ett uttryck för själen och uppstår genom ögonblicket, format av livet, att vara, drömmar och glädjen i att släppa den naturliga kreativiteten fri. Att utan ord ge betraktaren genom det som uppstått, det som ej kan tas på synligt – att förmedla.

Webshop

Jag målar även i ett meditativt tillstånd. Du kan beställa en personlig bild med ett budskap som jag får till mig under processen. Skicka ett meddelande till mig via min kontaktsida eller fota och skicka per sms.

Beställ DIN personliga må bra bild med en liten text över ett tema om dig själv, frågor du vill ha svar på. Bilden målar jag meditativt.

Du kan även köpa min konst i webshopen så välkommen att besöka den.

om birgitta