healing

Healing / Djupavslappning

Behandlingen består av olika tekniker, bl a använder jag mig av Reiki som är en japansk balanserande djupavslappning. Här kan du genom beröring bli medveten om hur total avslappning känns och passivt få lösa upp spänningar i kroppen. Du får en uppladdning av dina egna krafter och kan på så sätt stärka kroppens förmåga att läka sig själv. Behandlingen sker liggande på en massagebänk (påklädd), nedbäddad med kudde och filt och avslappnande musik. Jag håller händerna stilla i olika positioner på eller över kroppen. Delvis arbetar jag efter akupunkturpunkter och meridianer. Både fram och baksida på kroppen behandlas. Änglarna finns med och omfamnar dig.

Kombination Rygg- och Fot-massage med healing

Massagen öppnar upp för att öka energiflöden i kroppen och healingen höjer effekten av massagen genom att fylla på med ren energi i den uppmjukade kroppen. En dubbelverkande upplevelse utöver det vanliga. Behandlingen sker liggande på massagebänk (du får ta av dig på övre kroppen och fötter), nedbäddad med filt och kudde, jag använder växtbaserade oljor när jag masserar.

Bemer – kommer snart!

Jag kommer att inom kort även erbjuda Bemer. Fysikalisk vaskulär terapi för ryggsmärtor och muskelspänning. BEMER fysikalisk vaskulär terapi förbättrar mikrocirkulationen och främjar blodflödet i de minsta blodkärlen. Kapaciteten i kroppens celler förbättras, vilket i sin tur bidrar till att lindra smärta och gynna kroppens egna självläkande krafter.

Mina behandlingar ersätter inga medicinska behandlingar hos läkare eller annan sjukvårdspersonal och botar inga sjukdomar. Däremot kan den stärka mottagarens kropp i dess eget arbete för att hålla kroppen i god form och vid god hälsa, och vara ett stöd vid andra medicinska behandlingar.

Prislista

För att se om behandlingarna passar dig betalar du mindre första gången.

Healing                   45 – 60 min               600,-

1a gången “prova på”                                  350,-

Kort 4 behandlingar                                  2 200,-

Rygg- och fot- massage

med healing         90 min                         900,-

1a gången “prova på”                                  750,-

Kort 4 behandlingar                                  3 400,-

Distanshealing                                       150,-

Bemer tider och priser kommer inom kort

Välkommen att boka:

Mail                         info@artenergie.com

Om du har frågor kan jag även ringa upp dig.