about me

 

 

Britta F Johansson

Jag är född och uppvuxen i Lainio, Tornedalen. Människors välmående har en central plats i mitt liv.

Genom min konst vill jag förmedla det positiva i livet, och jobbar även för att med olika tekniker ge stöd till självläkning.

Jag har alltid älskat att måla, teckna och skapa i olika material och redan som 12 åring vann jag en teckningstävling. Målandet har funnits under hela mitt yrkesliv. Olika material får färg och form. Starka färger, kontraster och Tornedalens kultur präglar många av mina verk. Jag har varit bosatt och yrkesverksam i Österrike, dit jag flyttade 1981. Sedan 2007 bor och arbetar jag i Sverige igen.

Healing är ett naturligt inslag i mitt liv, redan som barn upplevde jag “kloka gummor och gubbar”. Mina egna upplevelser började i 7 års åldern, men först 1992 tog jag mitt kall på allvar och började lära mig olika healing tekniker.

 

Utbildningar i kort:

  • Fritidspedagog
  • Klassisk massage
  • Fotmassage
  • Reikimaster
  • Pranahealing
  • EQ-painting
  • Vårdbiträde/basmedicin
  • Handels- och kontorsutbildning
  • PR, marknadsföring, E-commerce
  • Div kortare kurser inom det sociala, konst och healing

 

Ta gärna en titt på min dotters kreativa, fina smycken:

www.annagabriele.com